Ponuda i potražnja prijevoza
0.0/5 ocjena (0 glasova)

Zagreb transport show

Zagreb transport show 2005

UVOD

Nekako mi je sve teže pisati neke velike tekstove kad se radi o ovakvim događajima, nekako mi se uvijek mota po glavi da je puno zanimljivije staviti "brdo" zanimljivih fotki i da je to dovoljno. No, ipak znam da nije. A baš nisam neki tekstopisac. I zato je možda najbolje da ovdje objavim samo tekst jednog od stalnih posjetitelja stranice SENNACHER-a, koji je dao, po meni, jedan sažet i vrlo jasan osvrt na sajam:

"ZG transport show" - sjaj i bijeda domaćeg i regionalnog trans-tržišta. Bilo je dobrih stvari, ali žalosno djeluje neiskorištenost divnog prostora "Zagrebačkog Velesajma" na kojem bi pozavidjeli mnogi gradovi. Ipak, dalo se vidjeti ponešto, pa ima i nekih fotki. Odakle početi? Valjda od onih velikih, od kojih se jedan pojavio, a drugi na pola (jer udružene marke nemaju još istog zastupnika). Pojavio se onaj koji se nekad nije pojavljivao, a sad je onaj drugi prepisao tu priču. Trebali bismo biti sretni da imamo sajam uvršten u kalendar svjetskih sajmova "OICA", ali što je to za naša politička prepucavanja. Zastupnici i "Velesajmovci" - zamislite se malo! A sada malo taj koji je bio. "Auto-Hrvatska" kao zastupnik "Neoman-grupe" zagospodario je paviljonom 8 svojim bogatim programom kamiona i buseva, a kako ja preferiram ove druge donosim nekoliko njihovih fotki. Malo ih je teško snimati jer su previše zbijeni na uskom prostoru, pa ih je teško "uhvatiti" čitave. Kralj ove priče je svakako novi "Neoplan Starliner", koji djeluje upečatljivo, pogotovo uživo. To je veliki dizajnerski iskorak, čak i za "Neoplan"! Prati ga "Neoplan Tourliner", kojeg sam u ovom prostoru uspio kako-tako snimiti straga. Bio je tu i njegov brat, već poznati "MAN Lion's Coach" , ali posebna je njegova izvedenica "MAN Lion's Regio". U osnovi prigradski autobus zadovoljiti će i veće zahtjeve, kako izvedbom, tako i dizajnom.

A za sve ostalo će govoriti fotografije... enjoy!

NOVI NEOPLAN STARLINER - HR PREMIJERA

galerija..

OSTALI AUTOBUSI

galerija..

KAMIONI

galerija..

SVAŠTA PO MALO

Od ostalih stvari koje su me posebno oduševile su bolid F1 Ferrari i model aerodromskog autobusa TVM iz Maribora, od kojih sam dobio obećanje da ćemo pokušati organizirati posjet tvornici u proizvodnju ovih atraktivnih autobusa.

galerija..

OLD TIMERI

galerija..

TIMOCOM KUTAK

Ovaj kutak sam posvetio mojim cijenjenim poslovnim partnerima iz Njemačke Timocom-u, najpoznatijoj Internet burzi prijevoza u Europi. A usput najavljujem i skori posjet njihovom uredu, o čemu ćete naravno uskoro moći pročitati i u reportaži.

galerija..

ZAKLJUČAK

Mislim da su fotke sve rekle.. vidimo se za dvije godine.. I naravno, ako želite sve fotke (oko 100 kom) u punoj rezoluciji, pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SENNACHER, PINTER (puno hvala na sjajnim fotkama) i Mario
SENNACHER (posjetitelj) i Mario (administrator site-a)

Komentirajte

Ostavili ste komentar kao gost.