×

Greška

Captcha plugin nije postavljen ili nije pronađen. Molimo da kontaktirate administratora sitea

Ponuda i potražnja prijevoza

Kažnjen vozač autobusa jer nije želio ostaviti svoje putnike

on Srijeda, 14 Svibanj 2014. Posted in Hrvatska

Policajac u Dubrovniku jednog je vozača autobusa kaznio za postupanje suprotno naredbi policijskog službenika, jer je odbio pomaknuti turistički autobus čiji su putnici otišli na razgledavanje.

AutobusJedan dubrovački vozač autobusa turistički je autobus parkirao na glavnom vidikovcu kako bi gosti koji su u posjeti Dubrovniku uživali u pogledu na panoramu grada, piše Dubrovački dnevnik.

Prišao im je policajac i kazao da se moraju pomaknuti jer tu parkiranje nije dozvoljeno. Vozač se oglušio na naredbu budući da su gosti u tom trenutku bili izvan autobusa i nije želio da ostanu bez prijevoza.

Policajac mu je stoga napisao kaznu za postupanje suprotno naredbi policijskog službenika, u iznosu od 3.000 kuna te 6 mjeseci zabranu vožnje D kategorije, odnosno autobusa.
Ovom događaju svjedočilo je 12 drugih vozača koji su bili u blizini. Vozači koji su to vidjeli Dubrovačkom dnevniku su opisali način na koji se bore za svoj kruh do iznemoglosti i kako teškom mukom otplaćuju kredite za autobuse. Kažu da vozač kojega je policajac kaznio za cijelu mjesečnu plaću ima petero djece.

Komentari (2697)